10 december 2009

Sonisphere it is!

Förra året var Sonisphere bara i startgroparna & trots större band som Metallica & Anthrax så valde vi bort det i stort sett på en gång. Nu har Sonisphere tydligen flyttat från Hultsfred till Stockholm (vilket blir bra mycket billigare & enklare att resa till) & till råge på allt så har de ännu bättre band, jävligt bra utbud helt enkelt & bättre kommer det att bli!

Yes, vi åker definitivt till Sonisphere i år, gör du?


6 kommentarer:

Ea sa...

Festivalen var i Hultsfred förra året? Det var ju det som gjorde det så jävla bökigt. Stockholm låter lysande men man har ju redan sett Maiden så jag åker dit för att se Slayer och Mötley givetvis.

Hanna sa...

Ja, jag vill se Slayer, Mötley & Anthrax. H&H har jag som sagt sett 18 ggr, Iggy med, Maiden är jag inget superfan av (men ska förstås se ändå) & Alice kan nog vara rolig. Hade tydligen varit bra på RockWeekend 2008.

Nä, klart vi ska dit va?! No matter what så ska jag dit & så är de med det.

Jävla uppsving att flytta det från fjortisHultsfred faktiskt.

Kerstin sa...

Åh, nu vet jag exakt vad maken ska få i 30-års present!! Han fyller år precis den dagen!

Hanna sa...

Yes, det är verkligen den perfekta 30-årspresenten! Slå till! :)

Julbords-Baby sa...

Du vet att jag är med baby. Sthlm here we come!

Anna sa...

Självklart! Lineuppen är ju nästan för bra för å vara sann =)!