16 december 2009

Onsdag, plötsligt ledig.

Igår så blev jag ännu sjukare än vanligt, jag har hostat länge, men nu har det tagit nya höjder. Jag hostar tills jag i princip spyr & det är sjukt irriterande, det är förmodligen det torra vädret som gör det. Dessutom har jag fått ont i halsen, igen & blivit asförkyld, igen. Jag ringde alltså & bytte bort min inskolning igår så att jag får göra den nästa vecka istället. Idag var det också tänkt att jag skulle inskola mig, men den dagen byttes bort av chefen (också till nästa vecka) & lika bra är väl det för jag är tokförkyld än.
Idag var jag alltså ledig & angående bildtexten, förutom att se drogad ut, så lärde jag mig en ny retuscheringsfunktion där man kunde smeta ut själva hyn & på så vis se konstlad & "perfekt-hyad" ut - alltid bra att kunna antar jag :-)
När vi hade sett på TV klart & fixat lite allmänt så skulle lillan på dagis. Hon fick vara ledig med mig igår, så därför fick hon åka dit sin planerade tid 14-17 idag. Hon älskar ju sin dagmamma & hon blir rastlös om hon bara går hemma med mig.
Vi tog ett kort innan vi for, men hon såg då väldigt butter ut för att vara så glad? Haha! :)
Världens bästa Erika fyller massa år idag, GRATTIS DARLING, men vårt paket blir lite försenat. Ha dock inga höga förhoppningar, vi har ju bara ICA Tallen som du vet så när man ska spontanshoppa så blir det inte så muntert. Hittade dock en sak som fick mig att tänka på dig, men den har du säkert redan. Även lille-Arvid har något att hämta här så det inte blir orättvist.
Sen hade vi 3 (!) paket till att hämta ut - vilken julafton! De kommer från Eddyemery, Ginza & HikMet. Visst bör man handla lokalt, vilket jag verkligen försöker med, men jag köper oftast endast grejer som verkligen inte går att få tag på här i byn så jag har fan inget val. Jag köper som sagt inte bara för att köpa, då låter jag hellre bli (Erika får dock stå ut med sin B-spontanpresent från ICA), jag köper bara det jag verkligen tycker passar.
Ja, det mesta var julklappar, framförallt till Baby. I år har jag lyckats så bra med mina julklappar till maken faktiskt, men det är som sagt första året han faktiskt får nåt. Vi brukar aldrig ge presenter, utan reser & festivalar hellre tillsammans för pengarna vi sparar. Dock hittade jag så många bra till Baby i år att det blev så, det blir en riktig hårdrocksjul för min hårdrocksman, det är ett som är säkert! ;-)
...men en present unnade jag mig själv faktiskt. Junk Food & Amplified är mina absoluta favoritmärken på kläder & de enda märken jag egentligen köper OM jag köper några någongång. Jag köpte en Amplified-top från Eddyemery som hade rea & jag fick den för ynka 199, vilket klipp! Jag ÄLSKAR amplified, där har ni ett framtida julklapps-/presenttips i framtiden.
Bättre bild på dagens kap, den här tischan har legat på önskelistan länge. I love it, yes I do!

Inga kommentarer: