30 december 2009

Oh, Onsdag!

Både jag & lillan fick laptops i julklapp & vi är båda flitiga användare. Lilleman passar på att mysa bredvid medan vi spelar spel, bloggar, sjunger & mailar. Jag såg ovanligt fräsch ut idag, så därav den lilla retuscheringen.

Annars gör vi inte mycket, Baby är mellandagsledig så vi myser mest hela dagarna. Jag jobbar inte heller så mycket förutom några enstaka dagar, men imorgon , nyårsafton, blir det jobb 8-15 & även på nyårsdagen blir det 8-15.

Vi ska till Fia & Jonas på nyårsafton & käka middag, men eftersom jag jobbar dagen efter så blir det bara lugna puckar i bästa sällskapet. De skulle bjuda på middag & förrätt, men jag & Baby fick åtminstone göra någon nytta med att ta med en pannacotta.

Nu ska jag försöka flyttpacka lite, eller rättare sagt, kasta & organisera lite. Det blir mycket påsar i denna flytt kan jag lova eftersom vi inte gett oss ut på kartongjakt än.Inga kommentarer: