06 december 2009

Nytt klänningsförsök.

Jag fick ett tips från en Anonym om en länk på en grå/rosaprickig klänning på Tradera & den var faktiskt precis i min smak & min prisklass - tack så mycket för tipset, tyvärr missade jag dock auktionen oturligt nog. Den hade passat mig som hand i handske så jag jag blev lite grämmen.

Dock gjorde jag ett nytt försök på Tradera, har kollat förr men alla klänningar jag gillat har slutat så dyrt, minst 300 spänn + frakt = för dyrt för min tilltänkta.
Nu drog jag dock hem ovanstående skönhet till bra pris, minns inte, men jag tror det blev 250 kr eller nåt. Lite över min maxgräns, men den är ju smokin hot så då kommer jag väl undan ändå. Det finns ju risk att det fattas en deci tyg här också eftersom jag inte kollade på måtten, men då får jag väl sälja iväg den igen. Har jag tur är det en deci tyg över istället så jag kan sy in den.

Den går ju perfekt till mina röda läppar, svarta katt-eyeliner & eventuella blomma i håret. Kanske ett rött blombrosch & lockigt hår? Ha, nu är jag på överkurs.

Kom klänning, kom nu!

2 kommentarer:

Ea sa...

Det är ju en sån som Sofie hade på ert bröllop. Skitsnygg!

Hanna sa...

Ja, visst hade hon typ en likadan? Hon var ju smashingsnygg i sin!