26 december 2009

Klappskörd.


Min Baby överraskade mig enormt med att ge mig en sprillans ny laptop! Jag blev sjukt förvånad & nästan lite sur över att han köpt en sån dyr grej, men jag måste erkänna att jag älskar den, den är underbar - tack så mycket Baby, du är bäst!

Annars så fick jag precis vad jag önskat mig, men minns inte riktigt vad eftersom allt ligger i påsar än så länge. Det var iaf massa snygga myskläder & trosor, men sen minns jag faktiskt inte riktigt. Nåt mer var de garanterat :)
Jag var som sagt nöjd med att jag äntligen hittat nåt passande till Baby. Han fick 2 Amplified-tischor (Iron Maiden/Mötley), samt en tischa med Ivan Drago. Sen fick han 2 vinylskivor (Tiamat/Type O Negative), samt en Slash-bok & en bok med de bästa HeavyMetal-albumen genom tiderna. Sen fick han lite kraffs också, men jag är som sagt nöjd över de mycket passande presenterna :)


3 kommentarer:

Cake sa...

Har hållit på att läsa
"Slash" sen jag flyttat hit men bara kommit till sidan 141.Tycker tyvärr att den inte va så bra...eller är jag mättad efter ett antal biografier?!

Hanna sa...

Oh no! :) Nä, jag har haft mina misstankar, men det kändes som ett måste. Kanske kan man bli mättad som du säger, jag har ju nästan enbart läst biografier i ett år minst så jag förstår vad du menar. Knark, sex, roliga episoder & en massa snack & en jävla massa folk ;)

Har du läst Snabba Cash på tal om böcker? Jag har inte läst den, men den sägs ju vara jättebra. Alternativt kanske man bör vänta till filmen & skita i boken.

Cake sa...

Nä,men jag har spanat in den.Nu släppte jag biografierna och läser "Stolthet och fördom och zombier" istället.Är så här långt jävligt bra.
Appropå nåt helt annat...fick en flashback idag.Nånting om att ringa efter plånboken...va det på midsommar denna smarta kommentar kläcktes?!?Ha ha skrattade i alla fall när jag kom på det.