05 december 2009

Klänningsbekymmer.

Vi ska på bröllop den 19:e december & i samma veva som inbjudningen kom så skrek jag rakt ut; "Äntligen får jag köpa mig en snygg klänning!" Njae, nu blev det inte så. Jag konstaterade att jag varken hade lust, eller råd att köpa de snygga klänningarna jag spanat ut så till slut satte jag en gräns på 300;-, helst max 250. Ofta har jag den ändå bara någon enstaka gång så att kasta ut massa pengar kändes just nu väldigt onödigt.

Jag höll mig till postorderföretagens klänningar, men fanimej 80% av alla klänningar är svarta & är det något jag inte ville ha så var det just en svart klänning, alldeles för trist för min smak. Till slut hittade jag (På Bellas blogg) ovanstående klänningar på HM för bara 199:- - vilket fynd & man kan ju piffa upp den med roliga band & sånt! Jag köpte en chockrosa i 38 eftersom den ljusrosa var slut, men sen kom den in så då beställde jag en ljusrosa i 40. Väldigt udda mig, men de är ju söta som socker & väldigt prisvärda.

Ja, så kom den chockrosa i 38:a i går. Shit. Det såg ut som jag hade trätt på mig en sopsäck & det var en deci (!) tyg som saknades för att jag ens skulle få igen dragkedjan!? Jag brukar ju ha max 38 så jag tycker det var lite underligt. Jag fick mig iaf ett gott skratt & har alltså inga förhoppningar på att storlek 40 som snart dyker upp ska passa bättre, det är nog kört.

Så nu står jag klänningslös igen & börjar känna mig stressad. Puh! Är det någon som har en dress att låna ut så är jag först i kö!

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.tradera.com/PARIS-KATE-I-MQ-Fest-Party-klanning-i-SILK-M-ny-auktion_103378602

Bella sa...

Jo, alltså..visst var det SMÅ storlekar?? ;) Fick inte heller på min ljusrosa i 38 och tyckte även den var mycket finare på bild än IRL.

Hanna sa...

Tack Anonym för tipset, jag gillade den faktiskt!

Bella; Jodu, de MÅSTE vart små för SÅ stor är jag inte. Toktight verkligen vilket var synd då jag tyckte den såg så fin ut på bild :/