26 december 2009

Julafton 2009.

Jag letade fram en gammal trasa som jag aldrig haft, men den var ju röd iaf. Hade tänkt komma i mysbyxor som vanligt, but hey, det var ju ändå julafton & allt.
Det var första gången på länge som det varit så många paket. Jag undrar vad det kan bero på, är det jag som varit så snäll i år?
Vi åt massa middag förstås & Apan Apansson däckade på golvet.
Juni sysselsatte sig med det hon gillar allra bäst; datorisering. Sådan mor & far, sådan dotter antar jag? Hon älskar att sitta vid datorn medan hon på ett mycket noggrannt vis klickar & rör musen medan hon uppmärksamt tittat på skärmen.
Min man upphör aldrig att förvåna, det ska jag då säga er. Han är en riktigt bra imitatör, men i får fick jag även bevis på att han är den totala rim-mästaren, rimstugorna runt om i landet har inte en chans mot min mans språkliga kunskaper. Jag blev så imponerad att jag kände mig nykär.
Jag mådde mycket illa efter att först haft magsjuka i 2 dar för att sedan direkt följa upp den med det totala julbordsfrosseriet. När jag kände mig som allra mest övermätt så blev jag nyfiken på vad klapparna innehöll & kände därför på mig att tomten borde komma snart.
Mormor missade tyvärr tomten i år, men bättre lycka nästa år kanske.
Ozzy fick en *trumvirvel* PIPON av morsfars! Han har redan 5 st härhemma + ett antal hos morsfars, men är det något han aldrig tröttnar på så är det pipons. Good Stuff!
En av de bästa julklapparna i år var "Min första dator" som låter betydligt mer avancerad än vad den är. Ni ser ju tydligt att hon har samma laptop-stil som mor sin & intresset är på topp. Vi är datanördarna Högdahl, yes we are.

Tomten kom med mycket i år, men mest kläder & saker till rummet som hon ändå skulle ha fått. Sen fick hon mest lego & tågbanor & det var som vi förstod också på topplistan över önskesaker. Lillan fullkomligt älskar tågen & kan köra hur länge som helst med dessa & legot blev hon alldeles salig över.
Tack så oerhört för alla julklappar!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Usch vad jag känner mig snål, undrar om bakmaskinen vi fick av er egentligen var en julklapp och pengarna var som bröllopspresent? I så fall ligger vi i lä just nu och måste ta igen dubbelt nästa år ;)

Hanna sa...

Nämen sluta, man gifter sig ju bara en gång, eller hur?

Jag hoppas ni vågar testa den nångång, vi är skitnöjda med vårat gamla fynd från 86´. Vi köper färdigmix (typ ciabatta, franska osv) & sedan häller vi i typ 5 dl mix, 2 dl vatten & lite jäst - klart!

Det är enklare än vad man tror & jag tror att ifall ni vågar er på ett försök så kommer ni att måsta göra nybakt varje helg ;)