12 december 2009

Jag har faktiskt köpt julklappar!

Jag brukar som tidigare nämnt inte köpa julklappar, men i år har jag, ta i trä, köpt jättemånga! Det är dock inte som ni tror att det är lillan som fått massa, utan det är nog Baby som fått "mest". Kanske inte bäst, men mest ;-) Dock har jag nog aldrig tidigare varken gett honom julklappar eller födelsedagspresenter så det är väl inte mer än rätt att han får inkassera full pott åtminstone ett år. Det är inga dyra saker eller så, men jag har av misstag bara snubblat över massa saker som jag tyckte passade så bra & DÅ är det roligt att köpa klappar.

Det är inte roligt att köpa julklappar om man bara köper för att köpa något, men hittar man något som verkligen passar, ja då är det riktigt roligt - en tanke bakom is the shit helt enkelt!

Dock fick jag lite dåligt samvete eftersom lillan i princip inte fått nåt förutom typ grejer till sitt nya rum, så idag var jag duktig & köpte lite grejer åt henne också. Inte för att det spelar nån roll när hon är så liten, men ändå, nåt må hon ju få. Det blev en stor Duplo-låda (bebislego är dyrt men håller ju i hundra år), en barbapapamamma, en barpapaservis (hon är besatt av porslin) & en BRIO uggla. Allt från Hikmet, verkar vara en av de billigare butikerna på nätet.

Nu är familjen klar, nu är det en del övriga kvar bara. Pust!Inga kommentarer: