20 december 2009

Fröken Högdahl blev Fru Franzén.

En vacker dag i höstas så kom det en vacker bröllopsinbjudan. Inbjudningen kom från svägerskan & hennes sambo & igår var det dags för vigsel med tillhörande fest. Vi skippar kyrkan eftersom alla bilder därfrån blev skit, vi tar några snabba från festen istället.
Här har vi letat åt våra platser, vi satt bredvid de trevliga tvillingarna med sina respektive (de serverade på vårat bröllop) & det lika trevliga paret Sofia (brudgummens syster)& Håkan med lilla Lily (de var barnvakt åt Juni på vårt bröllop) så vi var mycket nöjda över våran bordsplacering.

Tack Annelie för att du även skickade med en väska, något jag inte tänkt på eftersom jag inte använder sånt, men hur hade jag annars fått med nässpray, astmaspray, näsdukar, läppstift & annan kurering? Sån stor BH har jag inte :)
Väl på plats läste vi igenom häftena, alltid lika kul. Min beskrivning var; "Brudens svägerska & gift med nr 13. Bloggande Vilhelminabrud & hårdrocksmorsa med skribentådra & förkärlek för kitsch & 50-tal."
På toa passade jag på att ta en outfitbild. En av få, but hey, det var ju bröllop. Ni har ju redan fått en flukt i föregående inlägg, men hursom så får ni en till. Tack för bältet också Annelie, det var precis ett sådant jag eftersökt!
Här kommer då äntligen brudparet. Vi tog nästan inga kort alls eftersom vi är skitdåliga på att komma ihåg fotografering & många av de vi tog blev skit (läs; de flesta), så här är ett av få som blev OK. Sofia var toksnygg i en ovanlig rosa prinsesspastell & Anders var allt en riktig Prince Charming.
Sofia gör V-tecknet. V är som ni vet för victory & är det något som stämmer bra här så är det just det. De är som gjorda för varandra & vi har inte tvekat en sekund på att de skulle knyta sina band för gott i framtiden & givetvis hade vi rätt. Sällan har man träffat par som verkligen träffat så rätt!

Jag & Baby tänkte ta en parbild på oss två tillsammans, men vi glömde faktiskt att fråga någon typiskt nog. När man väl klär upp sig liksom, då vill man ju faktiskt ta en bild också! Nåja, Baby var apsnygg i sin kritstrecksrandiga bröllopskostym, men han körde maffiastyle med svart skjorta, vit slips & schackrutiga myggjagare. Jag har allt en snygg man, jag är mycket nöjd med mitt eget val!
Bröllopstårtan som tvillingarna gjort. Rosorna såg sjukt äkta ut & den smakade underbart. En mycket bra dag/kväll alltså!3 kommentarer:

Annelie sa...

Vilken tur att nått kom till användning!!
:)
Fick du användning av bikinin då?

Tänkte att jag skulle försöka komma förbi på tisdag och hämta grejerna... Går det bra? Hur jobbar du?

Sofia sa...

men åh, Johanna! vilka fina bilder du lyckades ta. bland de bästa jag sett hittills. så kul att ni trivdes med bordsplaceringen och käket. riktigt kul att ni kunde komma såklart. vi tänkte dra en sväng ner till Vilhelmina när ni får det någorlunda ordnat i huset, i af tills det finns någonstans att sova i gästrummet:) kramar!

Anonym sa...

Keep posting stuff like this i really like it