18 december 2009

Första dagiskortet.

Jo, här är lillans första dagiskort. Haha, jag skrattade rakt ut när jag såg det för det är hon på pricken. Det är choklad på den skrynkliga klänningen, ett sår på läppen (måste hänt precis innan) & ett pillemariskt flin. Lillan skrattar sällan på kort, men här ser man att hon tydligen haft svårt för att hålla sig, alternativt så tycker hon att fotografen är konstig.

...men allvarligt. Har det inte hänt nåt på skolfotofronten på 2o år? Samma jäkla tråkiga bakgrund hade ju jag när jag var liten, finns det inget annat kul än en grå trist kuliss? Vi lever ju i teknikens värld, kan man inte få välja typ en skog, ett hav, valfri färg eller ja, precis vad som helst. Den här gråa är ju hemsk, speciellt den gråbatikiga varianten.

Skärp er fotografer, kom med nåt nytt. Dessutom tycker jag det är mycket roligare när barnen är fotade i "lek", några få har såna skolkort. Barnet sitter alltså & typ bygger klossar medan den ler in i kameran, mycket finare!


2 kommentarer:

Annelie sa...

Du har sååå rätt det har fan inte hänt nånting på skolfotofronten!!

Jag har ju haft "turen" att barnen har varit hos Bjarne då det är dags för skolfoto varje år så jag har inte haft ett finger med i leken alls. Så varje år har varit en överraskning med okammat hår, stora örhängen, hårband som täckt allt hår osv.
Känns fan så mycket personligare så!!
"FIN"kort kan man ta hemma!! :)

Men ett personligt pillemariskt leende fick då lilltösen till :) Hon är så fin :)

Ea sa...

Jag fattar inte att man kan bli så sjukt lik sin morfar, helt otroligt ju.