15 december 2009

Ett riktigt tråkigt inlägg.Idag hade jag tänkt att jag skulle koka knäck för första gången, men då vi inte hade nåt kärl som gick att använda i micron så sket det sig. Orkar inte stå & röra i en gryta i 40minuter+ när det räcker med ett par minuter i micron. Knäck är väl bland det enda bakverk jag verkligen gillar, men det är ju tyvärr döden för tänderna. Ska testa lakritsknäck också som verkar ha blivit trendigt i år, nån som smakat dem?

Ska se om jag hinner köpa något när jag åker ut på förmiddagen idag, men jag kommer ändå inte att hinna baka då hela förmiddagen är fullspäckad med ärenden som skall göras. Baket får bli imorgon istället & jag får använda den här dagen till att ladda mentalt "Du klarar det, du klarar det".

En bra nyhet är däremot att min klänning från Tradera kom, lite sent, men kom i tid gjorde den. Den passade som en smäck & det var ju jäkligt bra så jag slapp irra runt & hitta en ny till på lördag. Nu behöver jag bara ett par skor, en frisyr, några snygga accessoarer & sen är jag färdig. Det är alltså lite stress kvar...

4 kommentarer:

Annelie sa...

jag smakade knäck som dom hade gjort med turkisk peppar, supergoda tyckte jag och ska inhandla så jag kan göra dom då jag fått barnbidraget:)

men givetvis vill jag ha vanliga också :)

Hanna sa...

Ja! Det är såna jag har köpt till, men jag tycker mixen låter otroligt konstig. Dock tror jag på att det blir gott så jag måste verkligen försöka att ta mig i akt så jag får testa dem nångång - lät ju sjukt simpelt :)

Annelie sa...

Ja är det receptet från VF förra fredagen så är det samma och det var tokgott smakade även "riktiga" lakritsknäck men jag gillade turkisk peppar bättre :)

Hanna sa...

Ja, här går det ju knappast ändå att få tag i riktigt lakritsgranulat så det blir nog turkiska ändå. Den vanliga knäcken blev bra igår, idag ska jag testa lakritsen...Jag blev fort less kan jag säga, vilket jävla piller! :)