11 december 2009

Eterkärring & julavslutning.

Idag har jag hunnit mycket. Jag har jobbat, ätit lunch på Folkan, varit 2 timmar på lillans julavslutning, handlat, fått besök av Fia & slutligen ätit pizza på Hotellet med Fia samt våra två män. Träffade även Annelie & Kakan på Hotellet & det var ju ett tag sedan! Nu sitter jag iaf proppmätt i soffan & bara jäser. En fullspäckad fredag helt enkelt.

Lillan med dagmammans äldsta dotter Stina (gammal klasskompis till mig) vars son också går hos dagmamman. Har inte frågat om lov, men bilden var ju fin så jag lägger upp den iaf! :-) Lillan var jävligt sur på mig, läs nedan, så hon hängde med Stina istället.
Jag debuterade i dagislämning idag eftersom Baby var på sent julbord igårkväll. Herregud så dåligt det gick! Det började med att jag lämnade apan i sängen när jag skulle ner & byta blöja på morgonen & sen var allt åt helvete. Hon gnällde, skrek & klängde på mig under hela den tiden det tog för oss att ta oss iväg & när vi väl kom på dagis så fortsatte det så när jag gick så vrålade hon rakt ut. Sen när jag kom på julavslutningen så var hon fortfarande anti-morsan & surade mest hela dagen.

I vanliga fall är hon aldrig sur på morgonen & under lämning, så det märks vilken stor skillnad en sånhär "skitsak" helt enkelt kan innebära. Fel människa gör fel rutiner = katastrof totalt! Dock har jag förståelse för att hela världen plötsligt vänds upp & ner när mamma, för första gången på 4 månader, ska lämna på dagis & gör helt fel morgonrutiner på råge på allt.

Hoppas hon är gladare på mig imorgon...

1 kommentar:

Ea sa...

Well, vi hämtar väl vår kraft ur att inte vara som alla andra? Eller ur att vara som alla andra men erkänna det? Eller?