08 december 2009

Efterlyses; My first set Shorty.

Att jag älskar BRIO har jag nog nämnt förut, de kanske är lite dyra, men de håller ju i decennier & har den där rätta retrolooken som jag är så förbannat förtjust i. Jag blir nostalgisk när jag ser dem & de är sjukt fina.

Det bästa som lillan vet är sina tåg, de tågen som hänger med i en sånhär tågbana ni vet. Därför ska hon givetvis få den här toksnygga Shorty med sina magnetvänner julklapp, problemet är bara att hitta åt den.

På nätet kan man få den för ok pris, men då kostar frakten minst en 100;- & det är ju sjukt dyrt. Är det nån som vet om man kan köpa Shorty på Babyproffsen, Barnens Hus eller liknande i Umeå/Piteå-trakten? Vad kostar de då ungefär?1 kommentar:

Ea sa...

Don't know och jag ska inte dit tror jag men jag kollar givetvis om vi drar dit.