20 december 2009

Dear Brittany.

Bara häromdagen så sa jag åt Baby angående en av mina favoritskådisar (inte för att hon är speciellt bra, utan för att hon är snygg); "Vars fan tog hon vägen, har inte sett henne i nåt på jättelänge?" Hon brukar alltid få spela slut, missbrukare, psycho eller andra konstiga roller, men jag har alltid gillat henne.

Igårkväll så läste jag detta, hon har just dött?! Tycker det är så sjukt tragiskt när de bara dör sådär, alltför unga & alltför plötsligt. Dock är det ju sällan naturliga dödsfall, utan ofta drogrelaterade osv. Nu säger jag inte att fallet här ÄR sådant, men det ligger väl nära till hands att tro.
RIP Brittany.


2 kommentarer:

Ea sa...

Ja hon var het innan hon blev benget.

Jävlar, jag har redan börjat julrimma!

Olle sa...

Jisses..det där hade jag missat! Trist att hon är borta...ung & vacker... :(
RIP!