14 december 2009

Dåliga mornar är det värsta.

Jag hade en bild från idag, men nu har vi bytt dator igen så nu har jag den på fel hårddisk. Vi byter så ofta för att vi renoverar upp dem btw, alla tre rasade ungefär samtidigt så nu håller vi att på fixa upp dem ordentligt. Lägger några bilder till farmors istället.
Hursomm, vilken jävla morgon. Var som vanligt vid garaget vid 06.25 men då kommer jag inte in i fanskapet - låset hade frusit! Åh, så arg jag var, jag höll på i kanske 10 minuter tills jag blev tvungen att springa tillbaka till huset & leta fram en tändare vilket inte är det lättaste eftersom vi aldrig använder sådant.
Sprang tillbaka till garaget & eldade med tändaren som hade en låga likamed noll, men det var lönlöst. Till slut kom en granne förbi & erbjöd mig låsspray, men när han skulle spraya var den slut. "Hej då!" vinkade jag glatt när de for "...tack ändå!". Tänkte precis ringa jobbet & meddela att jag skulle bli typ en timme sen, när en annan granne dök upp & dessutom hade låsspray. Till jobbet tog jag mig alltså, om än lite sen.
All ansträngning & stress, samt den kalla vinterluften hade däremot satt igång min vinter-/ansträngningsastma så när jag kom fram så pep mina luftvägar & varenda gång jag tog i för att andas in så hostade jag krampaktigt ut. Sjukt irriterande & till råge på allt så är jag dötäppt i näsan sen några dagar tillbaka & Nezerilet tog slut igår.
Gaah! Väl på jobbet så blev jag tvungen att gå in i avfallsrummet där vi blandar tonvis med fiskrens med myrsyra i en härlig mix & sedan åker det ut i silon. Nu var dock dagens skörd inte bara dagens, utan typ förrgårdagens vilket gjorde att det luktade förbannat illa, minst dubbelt illa än normalt. Det är dessutom det enda rummet som är varmt vilket gör att även lukten är varm. Jag blev tvungen att gå upp en meter på stegen för att kunna nå ner i jättetanken dit jag skulle slänga några surfiskar, men synen var så fruktansvärd att jag blev tvungen att stänga ögonen medan jag febrilt försökte kasta bort det jag hade i lådan. Dock var stanken så överjävlig, den täppta näsan till trots, att jag fick spya i munnen & fick springa därifrån & "hostspy" genom resten av fabriken tills jag äntligen nådde frisk luft på andra sidan.
Inte den bästa måndagen, tack & lov är det tisdag imorgon & annat jobb. Först på spännande möte dock, kanske mer om det sen.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Fick du tag på biljetter till Sonisphere?

De gjorde jag. Men jag satt med hemtelefonen, mobilen och internet... tog ändå 16 minuter innan jag kom fram via nätet.

Hanna sa...

No! Men jag ansträngde mig väl inte heller direkt. Jag var inne på slakteriet, helt utan telefoner alltså, när det blev biljettsläpp & då tänkte jag: "Fan!" :)

Men klart jag ska dit, jag får köpa biljetter till upptrissade priser istället bara. Har lite problem med att planera så långt i förväg, det är så mycket jag vill göra att jag måste närma mig sommaren lite mer för att känna efter. Låter kanske roligt när jag säger så eftersom jag även säger att jag SKA dit, men det SKA jag ;)Måste även höra mig för med folk i övriga sverige om vilka som ska dit osv, de flesta bor ju därnere redan så de har ju ett försprång.

Du gjorde då helt rätt, vilken toppenpresent! Jag hade älskat dig för alltid om du varit min flickvän :)

Kerstin sa...

=)