15 december 2009

Bråttom!

Herregud, nu är jag ute i sista minuten igen! Jag ska om 58 minuter befinna mig på ett möte & det kanske låter länge dit, men både jag & lillan har oätit, är oklädda & är allmänt ofärdiga - gaaah!

Att man aldrig lär sig att allt tar sån tid när man blivit förälder.

3 kommentarer:

Annelie sa...

Det är ju lite det som är mitt stora problem..
När jag väl får tid över så dör jag typ framför datorn och rör mig inte förän det är dags att gå isäng :(
Så därför måste jag planera in besök för att överhuvudtaget ta mig för att hälsa på nån!!

Ditt förslag på lilla julafton var ju tokbra!! Det hade ju varit urkul :) Men när då??!!

a just nu sitter jag mest och håller tummarna för att inte själv åka på magsjuka :/

Marie sa...

Hann du? :)
Var det mötet du nämnde i inlägget innan? Har du ännu mer jobb på G?
Du vetdu något om mammaträffar? Jag var inte på sista tror jag så jag tänkte om det inte är något försen efter jul eller om det är en sista innan jul?

Hanna sa...

Jo, jag hann, men det var jävlar på knappen. Eller ja, nån minut sen var jag iof men det får man ju räkna med - när ska man lära sig, hur fan ska jag fixa när jag får fler?! Sheise. (som jag inte kan stava till för jag läste aldrig tyska)

Jo, det kanske blir mer jobb förhoppningsvis. Jag ligger i lite här & där, men vi får se vad det leder till. Det är ju ändå vilhelmina vi snackar så det är lite svårt....men att säga att det inte alls går att få jobba är ju skitsnack, sänker man sig till att ta vadsomhelst & dessutom ringer runt lite & spanar så får man ju faktiskt alltid nåt. Kanske inte mycket, men NÅT.

Jag hoppas på mer iaf :)

Jag saknar ditt bloggande, återkom är du snäll - dock förstår jag SÅ VÄL att man är slut efter allt som varit :)

Jag vet inget alls om mammaträffar, har lyckats jobba så mycket på sistone. Jag måste höra med Kajjan igen, men det blir nog inget innan jul gissar jag? VI får ta en nystart efter nyår tycker jag & iaf försöka få ihop alla åtminstone en gång så vi får ses!