07 december 2009

80-talistiska minnen.

Nog måste ni väl minnas dessa, iaf om ni är födda på 80-talet!? Det här är ju sådana här klistermärken man sätter på fönster/kylskåp osv i juletider & jag har grymt mycket barndomsminnen till just dessa. Jag älskade dem & vet att jag såg dem både hos oss, hos mormor & hos alla mina kusiner.
Det roliga med såna här dekorationer var ju att man kunde flytta runt dem & "leka" lite, de kunde ju flyttas hur många gånger som helst. På den här bilden saknas dock de gula stjärnorna som ni ser. Det jag aldrig förstod var bara varför ankan var med?! Katter, ok, tomtar gillar väl katter, men ankor? Varför får ankan henka på julpyntet?

Finns de än tro? Jag vill ha ett gäng! De går iaf att hitta på Tradera som synes.

5 kommentarer:

Sofia sa...

Morsan har fortfarande kvar sina och sätter upp dem varje år! =)

teluvio sa...

vilken mysig blogg =)

Anonym sa...

Dom finns att köpa på PRIMA PRYLAR!

Hanna sa...

Tack för tipset! :)

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.