26 november 2009

Vi har blivit med ny stol.

Idag gick jag på Second Hand som vanligt efter jobbet. Jag gick runt, men hittade inget spännande. Det fanns ett ganska fint DAM-troll, men jag tyckte det var lite för dyrt, de finns mycket finare & billigare på Tradera så det fick vara. Jag såg även en sånhär TrippTrapp-stol från Stokke. Den var som i nyskick & i jättefin rosa, men den saknade bygeln vilket gjorde att jag sket i det.

Sen när jag kom hem så kom jag på att den faktiskt var skitfin, kitschig rosa är ju underbart & byglar går ju att köpa, de går ju att köpa billigt på Tradera till & med! För det andra så växer ju Juni, så bygeln kommer ju snart inte ens att användas! Dumt!

Jag var så grämmen, men tre timmar senare så åkte vi tillbaka bara på chans & ta i trä, den var kvar! Den såg ut som på bilden (tror jag), får väl uppdatera med bild imorgon när jag hämtat hem den, såg då jäkligt fräsch & ny ut iaf. Priset då? Ynka 150;-, nya Stokke-stolar kan ju gå uppemot 1500;-, så fyndpris var det verkligen!

5 kommentarer:

kajjan sa...

ojoj, vilket fynd!

Marie sa...

AVUNDSJUK!!

Hanna sa...

...men Kajjan har ju fått tag på alla Kuomaskor! :) Lillan här är skolös, eller ja, hon har ett par som väger cirkus 1 ton styck så hon har lite svårt att gå, haha.

Nästa säsong får vi köpa nya, lätta Kuoma :)

Ja, den var faktiskt fin Marie, du får börja hänga därnere du med ;)

Hannah sa...

Hör gärna v dig nån gång du ska dit jag följer gärna med..;)

Elin sa...

Åhh vilken fin! =)