08 november 2009

Vår pappa är den bästa.

Du är inte bara snygg, smart & rolig, du har även visat att du är en underbar äkta man & en ännu mer underbar far. Du har vakat om nätterna, bytt bajsblöjor under bajskatastrofer, tagit hand om mig så mamma har fått vila, köpt presenter när du varit borta & varit hemma & tagit hand om mig när jag varit sjuk.

Frånvarande fäder finns det gott om, men du är så närvarande man kan vara. Ingen kan trösta mig lika bra som du & ingen blir jag gladare av att se än när just dukommer hem. Varje morgon kliver du upp med mig för att ge mig frukost, rena kläder & skjuts till dagis - det är det bara du som gör, det gör aldrig mamma & för det är du guld värd. Till råge på allt så är du dessutom den som kommer hem på lunch & släpper ut Ozzy & hade det inte varit för dig så hade "storebror! måstat sitta inne hela dagarna när ni jobbar.

Du klagar aldrig över något utan är alltid glad oavsett hur grinig, eller gnällig jag är. Du är inte bara en pappa, utan du är en fantastisk pappa, en såndär riktig toppenpappa!

Vi älskar dig & är så glada att vi har just dig i våra liv, du är det bästa som har hänt oss!4 kommentarer:

Marie sa...

Fan nu grät jag en skvätt..


Förresten..kyrkan är öppen ;) men bered dig på kaos. Jag har panik för jag minns inte ett skit av genomgången om när vi ska göra vad och vad hon ska säga osv....
Just nu är min största skräck att jag ska svimma framme vid altaret eller nåt sånt. Hur kändes det...är man så nervös att man nästan svimmar?
Usch usch...

Evelina sa...

Vad underbart skrivet! :)

När har ni tillgång till huset förresten?

Fia sa...

Verkar inte hinna förbi er nånting.. Tråkigt.. Har sånt sug efter surr :)

Jaja men vi lär ju hinnas träffas senare :)

Hanna sa...

Vi får flytta in...ja, jag vet inte! Eventuellt flyttar husägarna runt mellandagarna, så det blir nog runt årsskiftet. Runt i mitten av januari borde vi då vara på plats :)