25 november 2009

Update: Sjukdom hos Högdahls.

Baby har varit hemma i två dagar eftersom han har varit/är jätteförkyld. Lillan likaså. Jag trodde jag hade klarat mig denna gång, men nej, idag har jag rinnsnuva så till pass att jag tappar förståndet. Lite ont i kroppen har jag också & lite känningar i halsen.

Man blir ju galen! Dock är det slakt imorgon igen (äntligen!) så då är det bäst att vara pigg.

7 kommentarer:

Anonym sa...

hur ha du fått ditt jobb egentligen? måste man inte ha nån form av slaktar/styckarutbidlning?

Hanna sa...

Jag har fått det för att jag är duktig förstås!

...nu slaktar jag ju numera fisk & det lär man sig ju fort hur man blir snabb med kniven - några veckor & sen tar det bara några få sekunder per fisk.

Sen har jag jobbat inom viltslakt också i 3 år. Jag stod mest i förädlingen, men även i stycken ibland så då lär man sig ju också.

Det handlar helt enkelt bara om att söka jobb på ett sånt ställe, bli intagen, visa framfötterna & bli upplärd & sedan förstås vara
duktig på det man gör - så enkelt är det ;-)

Jag älskar faktiskt mitt jobb, så gjorde jag även när jag jobbade på förra stället -enda nackdelen är väl att det är jäkligt tungt & dåligt betalt. Nackdel 2 är att ju bättre vi i laget är, desto sämre tjänar vi eftersom vi jobbar timtid.

Nu när i princip alla är inkörda & toksnabba, så får vi mycket kortare dagar än förut = mycket mindre lön. Lustigt det där ;)

Hannah sa...

käka apelsiner och citroner så ni får i er mycket c-vitaminer.:) det har hjälpt för oss.

SKa vi träffas nåt i veckan eller är det nästa vercka vi ska träffas vet du det?

Hanna sa...

Yes, jag måste skärpa mig på vitaminfronten, blir galen av denna förkylning!

Hörrdu, jag vet inte, kanske nästa vecka? Vi kan ju forska lite i det, vet inte vilka dagar vi brukar köra längre. Öppna Föris var ju ett bra ställe & varför inte lunch ibland?

Jag jobbar ju skitlite nu, så jag har väl egentligen möjlighet närsomhelst - blir galen av att gå hemma :)

kajjan sa...

Tycker också att öppna föris var ett kanonbra ställe att träffas på. På måndagar! ;) Vi kanske ska köra på det? Alltså blir det nu på måndag eller? Vettetusan om vi kan komma, Bella är förkyld ännu och inte bra i magen...och jag vart hemma idag då jag egentligen skulle jobba. SAmma magproblem som Bellis...blä...

Jobbigt att va sjuk igen, ni alltså...att det bara går runt!=P

Krya på er!

elin sa...

Vad kul att du gillar gamla bilder. =) Det gör jag med både mina egna och andras.

Du har rätt, man ska nog bara försöka trivas i den ålder man befinner sig i. Att gå och längta tillbaka gör en bara ännu mera gråhårig. ;)

Jag minns inte riktigt vad jag drog för lögn då jag var nykter på nyårsafton. Jag sa nog bara att jag helt enkelt inte hade lust. Alla köpte det nog för det var inte så ovanligt att jag var nykter när alla andra festade. Och så hade jag ju festat på juldagen (då visste jag inte att jag var gravid) så jag kunde ju skylla på ångest. ;)

Hannah sa...

Nu på måndag passar helt ypperligt för oss, vi åker till västerås på onsdag.

Jag går ju också bara hemma hel dagarna, så skönt att gå komma ut och träffa lite människor ibland.:)