06 november 2009

Spock på väggen? Ja tack!

Dessa snygga väggdekaler kan du hitta på Roliga Prylar. Jag är helt förälskad i Spock-dekalen för 239:- (den ligger ju helt rätt i kurs), den är ett strå vassare än Captain Kirk tycker jag. Den enda nackdelen är att den bara är 150 cm hög, jag skulle vilja ha den i "real size", säg runt 170-180 cm.

Jag är inte någon Trekker alls, men den är en perfekt kombo av kult, retro & kitsch & det är det jag gillar. Jag har en tanke om att sätta upp honom i den långa hallen i vårt nya hus, men det är längden som upprör litegranna. Känns konstigt om han är så kort? Nåja, jag tror jag måste göra ett inköp faktiskt, annars kan han få bo nånannanstans. Jag älskar honom!

Photobucket

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej
Tittar bara in.
Besök gärna min bl9ogg och lämna gärna ett spår efter dig.
Anmäl dig gärna till min veckans blogg tävling.
Ha en bra dag.

Yaro Gabriel sa...

www1004
moncler jackets
asics shoes
canada goose outlet
moncler outlet
off white shoes
pandora charms
christian louboutin outlet
supreme clothing
asics shoes
bottega veneta