03 november 2009

Ralph Lauren is (the) shit.


Ni har väl inte missat Ralph Laurens reklamskandal? Nåväl, det är ju inte första & sista gången som bilder photoshoppas alldeles för mycket & alldeles för fel, men det får en ju ändå att undra;

HUR kan det komma sig att INGEN reklamsnubbe/företagschef/ansvarig inser hur mongo det ser ut innan bilderna publiceras?! Är de så snea i huvvena att de verkligen tycker att det ser normalt ut, varenda käft ser ju att det är nåt stort fel. Sen är jag inte en sån som bara tycker att "så smala skönhetsideal är fel bla bla bla", smalheten är ju inte det man reagerar över, det är ju helheten - bilderna är ju CP, helt förvrängda!


Skärpning Ralph Lauren, det här är ju pinsamt.

5 kommentarer:

THERÉSE sa...

det där är riktigt, riktigt äckligt! och en total omöjlighet. man KAN inte se ut så.

Olle sa...

Man kan ju hoppas på att dom gjort det där som nån underlig form av parodi... Är det inte det så bör ju den photoshopansvarige få sparken...för inte nog med att kroppen ser onaturligt ut, det är ju även väldigt taffligt utfört!
Nä...fy fan för modeindustrin och dessa smaklösa idioter som sitter o dikterar hur folk "ska" se ut!!

Hannah sa...

Alltså jag har funderat på en sak när det gäller mode världen. Tjejerna kommer och gör sitt jobb och är förmodligen nöjda men när bilden publiceras är ser dom mycket smalare ju ( ja som på bilden tex) små skönhetsfel är borta, ja hela dom blir ju ändade.
Att dom inte får dårligt självförtroende, att dom inte duger som dom är tänkte jag.?

Linda sa...

De där bilderna är helt galna. Och det värsta är att det finns unga tjejer och killar som verkligen tror att det går att se ut så där.

Emelie&Anna sa...

Usch fy fan vad äckligt!!!!