20 november 2009

Ordförklaring.

Ja, jag vet inte om det förklarar mer varför jag gillar "fula" & udda grejer, men kanske. Jag tycker helt enkelt så mycket mer om underliga ting som jag har en speciell koppling till än dyra stilrena saker som alla har.

Jag gillar personlighet, vare sig det gäller hem, människor, eller saker. Jag gillar föremål som oftast har en tanke bakom, saker jag kan relatera till & som säger mig något. Som det fula trollet i förra inlägget t.ex. Han är ful & de allra flesta skulle aldrig öppna sin dörr för honom, men jag däremot, jag har minnen av det här makabra trollet som får mig på bra humör. Man vill väl omge sig med människor & prylar som får en att bli glad, är det inte så?

Enda problemet är ändå att mixa allt. Jag gillar så udda saker, men jag vill ändå ha det snyggt hemma, så det är en evig kamp att få hårdrock, flamingos & fula troll att passa ihop - dock blir det alltid väldigt personligt i slutändan. Det är faktiskt betydligt svårare att inreda ett hem personligt än att göra som i magasinen, det skall jag säga er - här får verkligen kreativiteten jobba! :-)
Nu ska jag leta fram lite mer cheesy stuff^^


Inga kommentarer: