18 november 2009

Onsdag.

Igår köpte jag årets första julklapp, det kan bli den enda också. Jag & Baby brukar vanligtvis inte utbyta klappar & presenter, men hittar man nåt så köper man väl. Här hittar man ju dock sällan något, så det brukar eka tomt. Nåja, vi tycker iaf det är onödigt att bara byta pengar, vi åker hellre på festival, eller utomlands tillsammans -upplevelser framför klappar alltså. Jullan borde väl dock få några, men hon är ju så liten än att vi faktiskt slipper undan - lucky us! Dock var årets första till henne så hon är då inte bortglömd^^

Idag var jag ledig så då har jag slöat & när jag var klar med det så bakade jag lussekatter. Häromdan gick även micron sönder, jag skulle göra välling på morgonen när den plötsligt brann upp, så därför är vi back in the 20´s igen. Jag får hjärnstillestånd när jag ska värma upp rester & kommer omöjligt på hur jag ska göra, snacka om slapp man blir när tekniken sviker.

Nåväl. Nu ska vi göra middag & sen ska vi koka hallonsaft.
Inga kommentarer: