22 november 2009

Miss Juniversum is the shit.

Yes, vi gillar rådjur så det blev både bokstöd & en affisch till lillans nya rum. Sjukt söta.
Jag har nog skrivit om min förkärlek för splatter & skräck förut, framförallt för gamla B-rullar. De här canvastavlorna passar min smak därför perfekt, de är oldschool-skräck, färgglada & toksnygga vintage i ett & samma - blir snyggt det!
Sen fick lite småprylar hänga med också, det mesta på rea & det mesta på kul. Halstabletter i plåtaskar (ja, det är ju askarna jag vill åt förstås), canvastavla, pinup-ask (med tabletter), retro bokstöd, laminerad greasetavla (skyltex), my little pony-tvål & läppbalsam för brudar med klass....eller ja, för mig iaf. Det blev även en skitsnygg laminerad Taxi Driver-tavla, men den tog slut så nån bild finns inte att bifoga.
Inte så många klappar, men skitsamma.

Inga kommentarer: