30 november 2009

Måndag sista november.

Jag är relativt pigg nu igen, men har så täppt näsa att jag måste tugga med öppen mun vilket ser lite underligt ut. Ikväll hade vi tänkt mysa med en film, men Baby fick paket så han kunde fixa ihop datorn & jag fick paket så jag kunde slå in julklappar. Myset försvann & nu sitter jag här, godismätt i ett stökigt hus & funderar på om jag ska testa den nya Ben & Jerry som jag drog hem. Jag har inga höga förväntningar, men jag kände att jag måste testa för att kunna avfärda.

I övrigt har jag jobbat min numera korta dag, nu är jag ledig till torsdag & det känns sjukt jobbigt. Jag har dock lyckats få mig ett möte nu på onsdag & har jag tur så leder det kanske till mer jobb på ett annat ställe. Ni får hålla tummarna åt mig! :-)

Är sjukt trött just nu så jag tror att jag måste fundera på refrängen. Imorgon måste det städas härhemma & sen kanske jag hinner göra några ärenden också. Sen hade det ju vart kul om man såg till nån käft man kände nåndag också, så jag tror jag måste ta en visit nånstans. Nån som har tid med besök?

Nä, jag gillar verkligen inte att vara ledig, ledighet uppskattar jag bara om jag är jävligt upptagen i övrigt! :/2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där är ju den bästa Ben&Jerry glassen,åt mig nästan less i stan!/Cake

Hanna sa...

Du hade så jävla rätt! Den lät inte så mycket för världen, men skit, den var så god - smakade bättre än man någonsin kunde anat! Ändå har jag inget smaksinne nästan så det blir ju extra stjärnor i kanten då :)