16 november 2009

Måndag & sen helg.

Vi har lite att göra på jobbet just nu så vi jobbar tyvärr bara 2 dagar den här veckan - tråkigt både för ekonomi & rastlöshet. Undra vad man ska utnyttja dessa dagar till att göra? Får fundera på om jag har nåt projekt som bör göras.

Idag efter jobbet så mötte vi iaf upp Kajjan/Bella & Hannah/Lova/Dexter på Folkan för lunch. Sen drog vi ner på Öppna Föris där vi träffade på några fler ur mammatruppen & på eftermiddagen drog vi hem igen.

Här har vi lyxat med fiskbullar & till efterrätt blir det pannacotta med vit choklad - lite omatchigt måhända, men smarrigt för både mun & hull! :)

Ska försöka återkomma till mitt bloggande i veckan, jag har verkligen haft noll motivation. Kanske har jag nåt skvaller att komma med, vem vet? Nä, jag ska inte bygga upp förväntningarna i onödan när jag inte har nåt att komma med :)


5 kommentarer:

Marie sa...

Hmm...jag undrar jag om du inte har nåt skvaller ändå....

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hanna sa...

Hmm, är jag förvånad över att just du skriver det? Nej, du är ju helt gravidbesatt & kommer förmodligen att gissa på det varje vecka, varje månad, varje år, så givetvis kommer du få rätt - nångång :)

NEJ! HÄR ÄR INGA BARN SÅ NU VET NI DET!

Marie sa...

Haha...visst slog tanken mig en snabbis men det har du ju redan berättat att det inte står på schemat nu så jag menade faktiskt mest ditt kryptiska inlägg om att kanske ha skvaller om någon annan men inte ännu...typ :p

Hanna sa...

Aha! :) Nä, nu vet du nog mer än jag & nu blev JAG jättenyfiken!!! Tell me ;)