09 november 2009

Magsjukan har slagit till.

Ja, jag hade ju tänkt lägga upp lite bilder från helgen men det sket sig kan man säga.

Igår skulle vi mysa med långpromenad, plankstek & efterrätt på hotellet, samt kvällsmys med presenter. My ass! Hela lördagnatt så fick jag springa på toa & spy, alternativt nummer två & på söndag var jag verkligen totalt utslagen. Jävla skit! Istället för farsdagsmys blev det bara spya av allt kan man säga.

Jag är alltså ledig från jobbet idag, inte för att jag vill, men för att jag måste. Idag är jag kry (känns det som, hörde dock rykten om en magsjuka som slog till på kvällarna & så var man pigg på dagarna), men jag kan ju inte gå till jobbet dagen efter & smitta ner alla andra. Jag får tyvärr bita i det sura äpplet & tappa massa timmar jag verkligen skulle behövt på min lönespec.

Hoppas ni slipper undan magsjukedöden!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Här har vi haft magsjuka i 2 veckor. Dock bara någon dag per person. Verkar vara väldig smittsam historia vi råkat ut för. De vi troligtvis blivit smittade av hade varit friska 4 dagar! Och vi höll sambons dotter borta härifrån 3 dagar efter att vi tillfrisknat, men borde förstått bättre. För dagen efter blev hon också sjuk :-(

saran sa...

låg också däckad i helgen.. fyfan!

Hanna sa...

Ja, jag har fått nåt halvt återfall & mår illa hela jävla tiden. Inte sådär jätteilla, men illa så jag bara kan äta blåbärssoppa - det här suger! :/