23 november 2009

Lugn föräldrar/svärföräldrar.

JA, vi VET att ni (bådas våra föräldrar) blir tokiga på att vi aldrig visar våra bröllopsbilder ;-)

Grejen är den att vi hade det så otroooooligt stressigt under bröllopet & när vi väl kom hem igen så ville vi bara lägga precis allt bakom oss & bara andas - bröllopsveckan höll på att ta knäcken på oss totalt & istället för rolig blev den bara stressig, jobbig & dryg.

Så när vi väl kom hem så lämnade vi precis allt bakom oss & tänkte på annat, vi ville helt enkelt inte göra nåt bröllopsrelaterat. Vi ville inte ens prata om det utan vi ville bara fokusera på oss själva & på våran dotter för första gången på länge. Ingen förstår nog hur mycket vi hade att göra & hur dåligt vi mådde av all stress, samt vår stora besvikelse över en sak som blev missad. Sen var det som sagt rätt många kort att välja på också, så det tog ju sin tid när man är otaggad & har beslutsångest, plus att jag aldrig är nöjd med mig själv på kort.

Men vi HAR valt kort nu & vi väntar bara på att få dem, vi vet inte när, förhoppningsvis snart. Vi var ju inte så snabba med att välja ut dem, så fotografen lär väl inte ha nån jättebrådska heller.

Men HÄR kan ni se ett smakprov, bara några få, men NÅT iaf. (Kom ihåg att det är copyright bara) HÅLL UT! :-)

5 kommentarer:

Fia sa...

Helvete vad snygga kort! Fy fan johanna.. Ni är nog ett av de snyggaste brudparen jag någonsin skådat!

Sandra S sa...

RIKTIGT grymma! Jag älskar din glugg!:)

Anonym sa...

Super läckra kort. Kom förbi & hälsa på nästa gång ni är till Piteå så ska ni få korten jag tog på bröllopet. //Jessica

Ea sa...

Ja, jag säger som Fia. Det där är helt sjukt snygga bilder. Jag älskar hur hon har justerat färgerna. Fan vad nice! Det är så jävla snygga bilder att jag vill ha er på väggen, en fet canvas på vardagsrumsväggen kanske. Det vore nåt. GRYMT! :)

Hanna sa...

Ja, trots att jag verkligen inte gör mig på bild så fick vi rätt många snygga kort - därav beslutsångesten. Jag gillade just denna fotograf för att hon körde på den "moderna" stilen, dvs, lite mer "fashionkort" än bröllopskort. Är inte så mycket för att hänga på gärdsgårdar & såvidare ;-)

Tack Jessica, vi kommer förbi så fort vi hinner. Ska bli kul att få se Elis, har dock hört att han är betydligt mer pratig än vår anti-snack-lilla.