18 november 2009

Vampires suck, zombies rules.

Jag har bloggat om Zombie Stompers förr, men jag må göra det igen - jag älskar dem & jag har insett att jag bara måste ha dem. Det spelar ingen roll hur trist & svart outfit man har om man har ett par gröna zombieskor på fötterna, ja, då kommer man ju undan med allt!

De andra skorna är också snygga, men de mittersta är bäst - måste jag slå till fastän de är så dyra (849:-)? Har jag varit snäll så att tomten kommer? Ärligt talat, hur många tillfällen kommer jag att ha att bära dem? Är ju inte direkt ute & svirar varje helg längre.

Skitsamma! Zombie Stompers till mig tack & de finns på min favvoaffär Shock för er som undrar.2 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste svepa en "zombievåg" över oss,jag köpte häromdan boken "Stolthet och fördom och zombie".Förhoppningsvis är den kalas.Och ja skorna i mitten är snyggast!/Kakan

Hanna sa...

Åh, den boken hade jag missat, fick googla & måste säga den låter intressant. Meddela när du läst den!

Är du ledig i helgen & hemma? Skulle vilja spana in gråtande barn.