19 november 2009

Jag är "makaroner&korv".

Ja, jag har faktiskt inte rött läppstift & överdriven eyeliner varje dag - det är faktiskt väldigt sällan & när det väl händer passar jag på att ta egobilder till bloggen. Jag är egentligen inte mer glamourös än att jag till 90% av tiden är osminkad, oborstad & lever på det klassiska "makaroner&korv".

Ibland kan jag önska att jag, likt de stora bloggerskorna, orkade fejka mina dagar till mer intressanta än vad de är. Ni vet; dricka chailatte med bästa bögkompisen, shoppa på NK, fara på solarium, aldrig jobba, visa dagens outfit/hårförlängning/silikonbröst/förstorade läppar & party like an animal på kvällarna.

Men allvarligt, vem skulle orka? Då skulle man måste börja anstränga sig för att för se bra ut varje dag (för bloggfotobevisen förstås) & låtsas ha intressen man inte ens vet om existerar.

Nä, det blir för jobbigt. Mammalivet i en liten ask I´ll guess.


6 kommentarer:

Ea sa...

Ja, jag är likadan och det är fan viktigt att man inte kryddar korven med varken salt eller peppar. Jag är så jävla ospecial att jag till och med vill ha den au naturale.

Fia sa...

Äru hemma i helgen? Tänkte vi kunde passa på å ses å surra om du har tid.. Själv är jag treledig :)

Eva sa...

Haha, bra skrivet.
Trevlig blogg förresten

Hanna sa...

Ea, absolut! Jag är så jävla tråkig att jag till & med slutat använda ketchup!? Förr levde jag ju på ketchup, men nu tycker jag bara den förstör - vilket ålderssymptom :)

Fia; Yes, jag är ledig & gör nog ingenting alls. Är Jonas ledig nåndag? Kankse kan käka eller nåt?

Eva: Tack, men det är ju bara sanningen :)

Fia sa...

Yes.. Jonas är hemma.. Eller iaf ledig så jag hoppas han ska va hemma?! :) Vi får se till att höras nånting imorron å fixa ihop en date!

Olle sa...

Hade du börjat hålla på med dagens outfit och en massa annat fjant så hade jag slutat kika in här omedelbart!! :)
Vad är det för intressant med lattar och hårförlängningar o överprissatta designkläder egentligen???
Nä, tacka vet jag vardag!!! :)

Ketchup måste man ha förresten... Det måste betyda att jag är yngre än dig. ^^