05 november 2009

I´m alive & almost kicking.

Jag har varit frånvarande, men detta beror på att jag är så trött på kvällarna att jag inte gör ett jota. Att kliva upp 05.15 & ofta jobba runt 10 timmar blir jag supertrött av & speciellt när man har en lika trött ettåring att ta hand om när man kommer hem - vi kan mala på rätt bra båda två tills vi båda fått middag & energi i kroppen. Hur ska det gå när hon blir tonåring tro?! Hon verkar tyvärr brås alltför mycket på mig; rastlös, humörstark & vansinnig när blodsockret sjunker.

Idag vänder jag dock ryggen till då jag fortfarande går på jobbläge, dvs ser förjävlig ut. Nu ska jag fräscha upp mig & sedan skall jag förhoppningsvis bli bättre på att lägga upp bilder i helgen. Det är ju både Vilmers (Wilmer?!) dop & sedan är det ju farsdag - alla anledningar att äta tårta är bra tycker jag!

När lillan vaknat skall vi ut & leta presenter & handla middag, perfekt göra för en slapp fredag. Ha det gott så länge!

Photobucket

1 kommentar:

Ewa sa...

Wilmer! ;)