29 november 2009

I love you, yes i do.

Gulliga du, jag blev så glad när jag fick ett paket med den här supersnygga tischan, jag är sååå nöjd, just my style! :) Givetvis ska du få betalning för den, jag visste bara inte att du hunnit köpa den. Återigen tack, jag är SÅ nöjd!

Btw, det var givetvis Erika jag tänkte på när jag köpte det där hemliga paketet för nån 2 veckor sen - vad det var kan ni se här, en perfekt klapp för en perfekt vän ;) Boken är helt underbar med små kommentarer & härliga sleazebakgrunder, kanske ett roligt & billigt julklappstips till någon som har en thing för långhåriga män? Boken finns att finna överallt.

1 kommentar:

Ea sa...

Vilken tur att du gillar den! Givetvis ska du inte betala mig någonting. Jag fick paket av dig, du får paket av mig :).

Boken har jag på sängbordet så att jag kan titta i den innan läggdags och sedan sova med händerna på (...?) täcket ;).