03 november 2009

Höjdpunkterna på Löparstigen.

Ja, här kommer en provtitt på de allra snyggaste väggarna i huset. Det ena är tapeten i groventrén & den andra kommer från den stora toaletten - 70s så det skriker om det! :) Dock får detta vara, det känns rätt orelavant att ändra på & absolut inte de närmsta 5 åren. Tack & lov för att jag är retrofantast!6 kommentarer:

Stefan sa...

Älskling... Irrelevant! ;)

Fia sa...

Ni ringer väl om/när ni ska ha flytthjälp och städhjälp :)

Kram!

Hanna sa...

Det är väl ändå orelevant! :)

Givetvis ringer vi, men vi tänker bespara er - flytta är ju skittrist! Dock tror jag denna flytt går relativt fort, vi ska ju inte så långt med grejerna & vi har ju heller ingen direkt tidspress. Tack oerhört ändå! :)

Hannah sa...

Jäklar i mig vilka vägga´r...kan du inte riva av en bit av den oranga så jag klistra fast den i mitt kök?:P

RobertL sa...

Helt jävla underbar tapet, helt rätt att inte ta bort den!

Hanna sa...

Javisst, de är underbart charmiga! Sånt här ger prägel tycker jag ;)