11 november 2009

Goodbye Tyler!

Senaste dagarna har man kunnat läsa om att Steven Tyler lämnar Aerosmith - förmodligen för gott. Bandet skall tydligen försöka hitta en nya sångare till det legendariska bandet, but hey, det kan ju vemsomhelst räkna ut hur bra det kommer att gå. Vem kan ankra Tylers plats, han har ju haft den i nästan 40 år?! Hela hans sätt att sjunga är ju rätt förenat med just Aerosmith också, att börja med en ny stil nu kommer ju knappast att funka.

Synd ändå. Jag är inget större Aerosmith-fan, men givetvis har jag åtminstone en samlingsskiva i bagaget. Jag är även jäkligt glad att jag fått chansen att se dem LIVE på SwedenRock 2007, de fullkomligen radade upp alla hits, publiken var enorm, det var underbart varmt & jag var underbart glad! Tack för den Tyler!

1 kommentar:

Olle sa...

Det kommer aldrig funka för dom utan han... Det känns lika dödsdömt som Zeppelins återförening utan Plant. :P
Iron Maiden utan mäster Bruce funkade ju inge vidare det heller.. Sångaren är ju liksom den som sätter största prägeln på bandet!
Jag gillar Aerosmith...dom har gjort grymt mycket bra låtar..de flesta o bästa gjordes under det drogrusiga 70-talet iofs.... :)