23 november 2009

God´s of thunder.

Är det sant?! KISS (inte Kizz...) kommer till Sverige igen, redan nästa år faktiskt! Herregud så grämmen jag var när jag missade dem 2008, men tyvärr var jag totally höggravid då & ingen förutom jag själv tyckte väl att det var en bra idé att åka just då. Alla var tråkmånsar utom jag.

Som jag grämdes (& skällde)! Nåja, nu kommer de hit igen & nu vill jag se ännu ett stycke rockhistoria live. Jag har fått för mig att jag sett Ace Frehley (men han själv är ju inte direkt Kiss), men nu blev jag plötsligt osäker. Jag har ju faktiskt sett så mycket att jag börjar blanda ihop dem, så vid närmare eftertanke är jag tveksam? Hursomhaver så vet jag inte varför jag surrar om det, för Ace är ju ändå inte med nu. Well, well!

Nåja, jag vill till Stockholm den 12:e juni nästa år. Det innebär även att det är sista dagen på SwedenRock, så mina semesterplaner går hittills i i dessa tankar; 9-12 juni SRF i Sölvesborg, 12:e juni Kiss STHLM. More to come! :)


3 kommentarer:

Olle sa...

JAG VILL FÖLJA MED!!!!!!!!!!! :) Både på SRF och Kiss. (jag hatar oxå när folk skriver Kizz...)

Ea sa...

Klart att vi ska dit!

Hanna sa...

Ja, följ med!!! :)