28 november 2009

Förvara med stil.


Jag älskar Pop Art & jag älskar verkligen Roy Lichtenstein. De här Roy-inspirerade burkarna är ju fabulöst snygga & jag dör om jag inte får förvara mitt kaffe i en sån här plåtlåda!
Högst upp är även en dörrmatta som skulle göra sig mycket bra i vårt nya hem, så för att göra det enkelt för er så meddelar jag att jag verkligen önskar mig såna här burkar & en såndär snygg dörrmatta. De finns på MissSmith, eller också chansar man & köper dem på Tradera av samma säljare (MissSmith) för då kan man få dem billigare. Detta inlägg åker till wishlist!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dom burkarna finns även att inhandla på lagerhouse =)

Hanna sa...

What?! Umeå here I come! Lagerhaus is the shit förövrigt, jag skulle kunna handla upp alla mina pengar där.

Baby hatar Lagerhaus "Det är ju bara rat där" ;)

Tack för tipset!