14 november 2009

Bröllopsdags!

Jag har varit trött, sjuk, irriterad & allmänt omotiverad & det märks kanske på min bloggfrånvaro - i vanliga fall brukar jag uppdatera rätt ofta.

Well, well. Dagen idag bjuder på:

+ Husspekulanter
+ Dra ris & rat i Råsele
+ Vigsel mellan Sweet Marie & M

Tiden är knapp, kl 14 är det wedding crashing i kyrkan! Med andra ord bör jag borsta håret, sminka till mig & leta en lagom uppklädd outfit, dvs, inte en för snygg då jag inte är gäst, men lagom präktig värdig en så stor dag som ett bröllop!

Marie du är underbar, all lycka & välgång önskar jag er såhär i förväg! (FY FAN va nervös jag var när jag var i samma sits som dig, jag minns ingenting av vigseln & därför är jag fortfarande så besviken på den uteblivna filmningen - hoppas ni har bättre tur! ;))

1 kommentar:

Ea sa...

Uppdatera mig, hur såg hon ut, grät hon, grät du?