28 november 2009

Breathless.

Bara för att jag snackade om svinis så fick jag den. Nädå, skämt åsido, men sjuk är jag. Baby & lillan låg ju i veckan, men jag blev megaförkyld nu. Igår när jag skulle sova så kunde jag knappt andas utan låg & rosslade samtidigt som jag tog i från tårna. Idag är det samma sak, jag får ta i för att andas & minsta lilla ansträngning gör att jag tappar andan & börjar flåsa som en tok. Orkade inte ens bära upp lillan för trappen & det är ju sjukt!
Men oroa dig inte kära mor, jag lovar att ringa sjukan om det blir värre. Jag tror bara det är min vinterastma som i kombination med totalt täpp i näsan som gör att jag knappt fungerar just nu. Blir det sämre så ska jag ringa, lovar!
Så, korten är från igår, idag ser det ut som någon kört över mig ungefär. Tillhör gör att Baby råkade krossa mina glasögon igår, så det var ju inte den muntraste helgen direkt. Jag kan inte andas, jag är blind & jag är rastlös. Hoppas det blir bättre till imorgon så kanske vi möts ute på byn när det är dags att spana in årets mest spännande julskyltning^^

1 kommentar:

svea sa...

himla fin blogg du har!