29 november 2009

Bad taste ´n loving it.

Jag har hittat ett must have, en flamingolampa! Den är ju helt underbar & det får, kosta vad den kosta vill, bli en julklapp åt mig själv. Den är slutsåld just nu, men jag hoppas den kommer in snart igen! Finns på Grandpa & snart hemma hos mig.
Blev även lite chockad när jag såg den här porslinsleopardenGrandpa. Porslinsleoparder/tigrar/pantrar osv känns ju väldigt 80-tal men vet ni vad en sån här ny jäkel går lös på? 3500:- för 88 cm porslinskatt! Shit, i samma veva som jag läste det så kom jag på att en sånhär stor kissekatt står utomhus hemma hos morsfars, det är en gammal klenod jag haft som de senaste åren har fungerat som katthus-/växthusprydnad. Jag ringde direkt till min mor & sa;

"Rädda kissen död eller levande, den ska flytta in till mig igen!!!"

Så snart står den här, ett äkta stycke dyr 80-talskitschig porslinskatt. Vilka gömmor man sitter på va? Antikrundan nästa liksom.


4 kommentarer:

LindaLu sa...

Fasen vad schyst! Om jag hade fått välja hade jag tagit leoparden - gryyym!!! =) Men eftersom jag inte får det så nöjer jag mig med mina bevingade lite mindre hundar.
Vad gäller gökuret så är rosa riktigt snyggt, men vitt funkar ju överallt! Det är svårt att välja praktiskt bara... ;-)

Hannah sa...

Håll utkik på loppisar.:P man vet ju aldrig vad som kommer in.

Hanna sa...

Njae, en flamingolampa ska det nog mycket till om det kommer in & fler porslinskatter än vad jag har nu vill jag nog inte ha - så snygga är de ju inte ;)

Retrophilia sa...

Fan vilken snygg leopard! Jag skulle vilja ha en panter! Dom är ju helt omöjliga att få tag i :(
Har du fått hem den som stog hos din morfar?