07 oktober 2009

W.A.S.P. at trädgår´n.

W.A.S.P. spelar i Göteborg den 4:e november, mer om det här. Hade jag bott lite närmre så hade jag direkt åkt & jag rekommenderar alla som bor i närheten att åka dit; spelningen de gjorde i Kilafors i sommar var nämligen G-R-Y-M! Jag hade inga som helst förväntningar, men det var verkligen så jävla bra att jag skulle dö av lycka om jag fick se dem igen - vilket jag förr eller senare givetvis kommer att göra ;-) Här nedan bifogar jag ett klipp från Rockweekend i Kilafors 2009 - fy fan va kul vi hade!På slutet av konserten spelade de Sleeping in the fire & stämningen var så sjukt mysig då att jag höll på somna på fläcken - för att det var så mäktigt förstås! Ett annat exempel på en bra ballad är även Heaven´s hung in black - man får rysningar! Se klippen nedan & gosa med er darling rockchicks...


Jag var inget W.A.S.P.-fan, men jag blev ett redan från konsertintrot, SÅ BRA VAR DET!

Photobucket

3 kommentarer:

Katarina sa...

Jag funderar på att se dem, något du rekommenderar alltså? :)

kajjan sa...

Visst kommer ni imorgon? Ska på salona på förmiddagen, tar en flarra med mig =) (ska försöka komma ihåg det! ;)

Annelie sa...

W.A.S.P. hör som till min uppväxt, bror min hade en tid då dom spelades jämt :)
Blir sååå glad då jag hör "I wanna be somebody".
Sen fick jag höra av Pontus att när han och hans bror Patrik lånade vår lägenhet, som vi hade på panget i Meselefors så lyssnade dom jämt på den... :)
Hade gärna åkt å sett dom...