02 oktober 2009

VK´s typiska kommentatörer.

Jodå, vi såg också den här händelsen. Vi skulle gå över vägen vid Frasse´s när brandbilen körde förbi, men alla tolkar vi förstås olika.

Den körde inte alls speciellt fort & nån rusningstrafik var det inte fråga om - vi såg faktiskt inte en enda bil åt nåt håll just då förutom just brandbilen!

...men alla tolkar vi olika förstås. Brandbilen hade ju i princip nästan just svängt ut på storvägen så den kanske inte hade fått upp den höga hastigheten när vi såg den & rusningstrafiken kanske bara höll till vid OK eller nåt.

Det jag vill komma till är att det alltid gnälls på VK´s kommentarer. Alltid är det folk som skall veta bäst & klaga på allt & inget. Hade det vart lika mycket gnäll om det var en ambulans som innehöll ett mycket sjukt barn, eller är det ett undantagsfall? Om det hade varit en polisbil som jagade helikopterrånarna? Garaget kanske inhyste 20 trångt inhysta bärplockare, vad vet ni egentligen?

Utryckningsfordon är ju ändå de som räddar liv här i samhället & ett av deras krav är ju att vara snabbt på plats - sluta klaga, de vet nog vad de gör. (Så får vi väl se hur mycket klagomål detta inlägg får också)


Photobucket

2 kommentarer:

Fia sa...

Haha! "Vi" inlandsbor har fan lite å klaga på :D Att de ens orkar!

Garry Nordmark sa...

Kollade länken... är det alltid så där mycket gnäll? ingen av kommentarerna verkar ju komma med någon form av sunt förnuft heller. men som alltid och överallt finns det självutnämnda experter ;)