27 oktober 2009

Update.


Jag jobbar, gör ärenden, hämtar på dagis, gör mat & sedan är det kväll typ. Min ork är just nu lika med noll & min inspiration ännu mindre. Dock har jag hunnit hälsa på lilla Levina, haft mor/dotter-tid på badhuset & kommit ett steg närmare husköpet.

Jobbet (Pressbild från VK)

Ska försöka ta några bilder nästa gång vi är i huset så att Piteå får se, dessutom vill vi själva se vad vi köpt så vi kan börja planera vad som skall has kvar & & vad som ryker i flytten. Ingen idé att packa gardiner i nån färg om de aldrig kommer att användas, då åker de bort istället. Har vi extrem tur så får vi dessutom flytta redan i december, men då ska nog mycket till. Dessutom måste vi ju lägga ut vårt hus för försäljning & det måste ju göras så fort som möjligt!


Idag när jag slutade jobbet kom Västerbottensnytt & intervjuade Malin. Kanske visas på TV imorgon om ni vill se? Här kan ni iaf läsa mer om mitt jobb, eller ja, nåt vettigt står det iaf.


Photobucket

1 kommentar:

evelina_almqvist sa...

Malin blir ju värsta lokal kändisen! :)