10 oktober 2009

True Blood säsong 2.

Jag har aldrig varit nåt större fan av vampyrer, jag tycker zombier är mycket coolare, men True Blood är ändå en serie som håller bra klass. Första säsongen var bra helt klart, men andra säsongen är ännu bättre. Nu väntar jag bara på att säsong 3 ska börja, men det dröjer nog ett tag skulle jag tro.
Det handlar inte bara om vampyrer, utan även om besatta, shapeshifters & andra konstiga karaktärer. Det är inte heller vampyrer a´la oldschool som lever i mörka slott på 1600-talet, utan allting utspelar sig i modern tid.
En anledning till att verkligen se säsong två är för att Alexander Skarsgårds svenskroll äntligen kommer till sin rätt & tar stor plats. Jag har aldrig tänkt på Skarsgård mer än att jag vad vem han är, but DAMN! så het han är i denna serie! Grr....
Photobucket

2 kommentarer:

Fia sa...

Skarsgård är mums fillibabba! Har dock inte sett ett enda avsnitt av True Blood.. Men har hört av många att den är riktigt bra så jag får väl ta mig i kragen och ge den en chans.. Nån dag när jag har bättre internet å kan ladda hem skiten :D

Nicole sa...

Kikar förbi! =)
Jag har hört att vi snällt får vänta drygt 9 månader på säsong 3.... *surt*

Hoppas att du har haft en bra helg!