21 oktober 2009

Trött mobilblogg,

Såhär såg det ut när vi var ute å lekte med sommarens trädgårdskitsch. Vi har ju faktiskt rätt bra med snö nu, men jag tycker den har varit sjukt tidig i år-gillar inte vinter. Imorgon när jag slutat jobba så ska jag iaf kosta på mig en dusch, smink & normala kläder - är less på att vara arbetsful! Nu sova.

3 kommentarer:

kajjan sa...

Visst kommer ni imorgon kl 13 på mammaträff? UNdra vad det blir för väder. Blire bra så sa vi ju att vi skulle ta med fika var för sig och vara ute på nån lekpark, annars på folkan. Hoppas på finväre, folkan är så trist! =)
Vi kan väl höras imorgon!=)

Gillar Junis blick alltså...spanar in pippin...hahaha! ;)

Bella sa...

Shit va snö ni har! Här är det inte ens en liten snöflinga på backen ännu :/

Hanna sa...

Ja, det är faktiskt mycket snö här! Det kom snö för rätt länge sedan & det försvann som aldrig utan det kommer bara mer & mer & mer...

Rätt mysigt på förvintern, men jag blir fort less :)