04 oktober 2009

Småkul.

När vi gick ut från Hotellet i fredags så såg jag en kille från jobbet (kommer från Storuman & jobbar några dar i veckan) & då säger jag "Hej A****!" Han sa som ingenting alls & jag fick direkt en känsla av att han omöjligt kunde ha känt igen mig. Mycket riktigt. När vi gått typ 10 meter så ropar han; "Vad känner jag igen dig från?!" "Från jobbet" säger jag. "Men nu är jag ju sminkad & fixad, så jag förstår om du funderar..." säger jag sen. "JAHA!" säger han sen när ljuset går upp.

Förstå hur annorlunda åtminstone jag ser ut hemma/jobbet/fritid. Jag borstar som sagt inte ens håret på jobbet & är verkligen som natt & dag ifrån mitt vanliga "fixade" jag. Lite kul tycker jag, men det får en att fundera på om det kanske inte ändå är värt att åtminstone trä på en mascara innan jobbdags ;-) Nog för att jag är på ett ofräscht fiskslakteri & ständigt har blod & inälvor i ansiktet, men det blir ju så starka kontraster mot mitt vanliga "More is more"-liv... Allt, eller inget verkligen.

Photobucket

1 kommentar:

Emily sa...

Jag börjar undra om jag är jäkligt skabbig i vanliga fall också, för om jag bara drar på mig lite smink, sätter upp håret och tar på mig kläder som inte luktar häst så säger alla jag möter: VAD SNYGG DU ÄR IDAG! Och liknande.
Då börjar man undra.