18 oktober 2009

Senaste loppisfynden.

Ett stycke underbar kopp. Jag har en porslinsfetisch vilket gör min stackars make tokig, jag köper porslin så fort jag kan & kan omöjligt motstå en snygg mugg. 2 kr.

En bok i precis min smak; en nostalgibok "Såg du?". Den handlar om dåtidens tv & förutom alla roliga texter så innehåller den sjukt snygga bilder. 1 kr.

Ännu fler underbara koppar. De är egentligen alldeles för små för min smak, men man kan ju exempelvis ha dem till glögg? Såhär snygga koppar får bara inte gå till spillo & lämnas kvar! 30 kr.

Såna här klassiska disneyböcker fanns ju på det glada 80-talet & var rätt dyra. Dessa böcker var som i nyskick & kostade ingenting så jag köpte dem allihopa a´typ 44 st. 1 kr/st.

En hylla till Junilicious rum har jag letat skitlänge & det är precis en sånhär jag letat! Den var "dyr", men väl värt alla pengar. Den var som i nyskick & kommer rymma i hur mycket av hennes prylar som helst. Den kommer inte att målas, utan skall vara i oldstyle-skick. Såg dock att vi nog inte får upp den för trappen så för tillfället står den här i vardagsrummet. Orka böka upp den när vi ändå ska flytta om 3 månader typ, nej, det får vara! :-)

Skitnöjd som vanligt, jag måste dock börja lämna stan för att hitta åt de grejer jag verkligen söker.

Photobucket

7 kommentarer:

Hannah sa...

Jag hittar ju aldrig nåt när jag far på loppis..Vart har du varit idag nånstan?

Hanna sa...

Det var i torsdags nere på Second Hand! :)

kajjan sa...

Tyckte att jag såg dig komma körandes då jag var påväg därifrån =) Men att du hittat det där barnböckerna, varsnars? De fanns då inte där då jag kolla...?JAg måste hitta sånna också. Hittade faktiskt en gång på SKrotis sånna Disneyböcker men dyra var dem, 15:-/st och då hade jag inte ens barn så jag köpte dem aldrig, men jag grämmes nu!!! =(

Hanna sa...

Jo, jag såg dig men trodde aldrig du hann se mig :)

De var allra längst uppe på en hylla, har säkert stått där jättelänge för det var långtifrån mitt synfält. Jag hade bara tur! :)

Du hade ju tur med pjux, jag måste fan ut & köpa vinterpjux åt lillan nu men det känns dyrt & svårt. Storlekar är ju ett aber.

ewa sa...

Ilma har typ en likadan bokhylla på sitt rum :) Hon fick den när Roberts farmor dog.

Bella sa...

Såna böcker hade jag när jag var liten, måste be morsan rota fram dem åt lillan :)

Hanna sa...

Yes, gamla grejer is the shit! Jag vet inte om det bara är för att man är så nostalgisk själv, men böcker osv från ens egen tid är så mycket charmiga - & värdefulla!