02 oktober 2009

Pjucksbehov.

Jag måste beställa skor eftersom jag verkligen inte har några alls - antingen blir det klackeskor eller crocs till jobbet, men nu när det börjar bli vinter så är det ju inte så lyckat. Känns även lite overkill att komma i mysdress till fiskslakteriet iförd high-heels.

Hittade urgulliga skor a´la Johanna på Skopunkten & funderar på en beställning - det är ju faktiskt rätt billigt om än man måste chansa på storlekarna lite. Skulle vilja ha de prickiga rosa, men givetvis var de slut i min storlek.

Måste fundera på det här, får nog köpa ett helt gäng i slutändan. Billigt är bra tycker jag som aldrig lägger ut pengar på kvalité. Hellre lite fulare & billigare, än hållbara dyra som jag lessnar på - slit & släng är min melodi! (Det är ju på Skopunkten de har "Tag 3, betala för 2!" så passa på)


Photobucket

Inga kommentarer: