22 oktober 2009

Marabou Sensation.

Ja, nu har jag provat de senaste tillskotten i Marabou-familjen. Jag var spänd av förväntan, men hur intressant kan egentligen en chokladbit bli? Precis.

Toffee Walnut var rätt tråkig tycker jag, den smakar bara Center & nöt & var väl inte speciellt sensationell. Dock är jag inget större fan av varken Center, eller nötter, så jag kanske inte är så rättvis. Dock älskar Baby både Center & nötter, men han tyckte också den här var allt annat än nyskapande.

Yoghurt Raspberry hade jag mycket högre förväntningar på & visst smakade den väl rätt nytt. Vi brukar äta Crunchy här hemma med smak av jordgubb & yoghurt & den här fyllningen påminner faktiskt om frukostflingorna. Den kan även jämföras med hemlagad glass tror jag, men det var många år sedan jag åt sådan så jag kan ha fel. Helt ok, men jag köper hellre en mintkrokant.

Själva kakan var lite speciell däremot. Den ser liten ut storleksmässigt, men när man öppnar & ser bitarna så får man en ny uppfattning. Bitarna är stora & tjocka, men jag antar att det är för att fyllningen ska rymmas. Relativt snygg förpackning dock!

Photobucket

Inga kommentarer: