17 oktober 2009

Löparstigen 12.


Vi har en hårddiskkrasch här hemma så därför är jag helt ouppdaterad, nu har vi dock halvlagat gammdatorn så vi får se hur länge den håller.
Ja. Vi väntar tvillingar. Därför har vi slagit slag i saken & köpt ett stort rött hus med hela 8 rum! Nej, givetvis skämtar jag om tvillingarna, det är inga bebisar på G alls, men det blev ändå ett stort hus :-)
Vi tittade på det stora huset mest bara på kul (jag menar hallå, vad ska vi göra med 8 rum?!), men vi gillade det så vi la ett bud trots allt. Vis av erfarenhet vad husen går för häruppe så visste vi att vi inte skulle få det, men vi la ett bud ändå bara på kul "man vet ju aldrig".
Det var konstigt nog tyst hela veckan & vi började fundera eftersom de bara ville ha en väldigt kort budgivning tack & lov, men helt plötsligt ringde de & sa att vi fick det! Vi blev så jävulskt chockade att vi först inte kunde glädjas åt det utan vi blev mest rädda, men nu när vi verkligen fattat att vi fått det så kan vi inte vänta till den dagen vi får flytta. Det blir precis efter årsskiftet tror jag!
Det passade oss perfekt. Det var rätt uppvärming, bra garage med anslutning till huset, lagom stort tomt utan något hus på baksidan (en lekpark ligger i slänten nedanför så det är i princip ingen insyn alls nästan), stor & fräsch veranda, soldäck, rätt område (har letat hus just här), lugn gata, flera förråd & ingen källare.
Alla rum är i nyrenoverade, så det enda som isåfall skulle störa är personlig smak, men det är neutralt gjort vilket är perfekt - vi behöver inte tapetsera förrän vi verkligen känner att vi orkar & har lust. Toaletterna är inte renoverade, men vi har hittills inte sett ett enda hus som det är gjort på & helt ärligt så kan jag inte bry mig mindre. Det är sjukt jävla 70-tal i toaletterna, men hello, JAG ÄLSKAR JU THE 70´s! Köket är väl inte riktigt i vår smak, men det har potential & är väl det första (& kanske det enda på länge) som vi ids fixa när vi väl får råd & tid. Schackrutigt golv är givetvis ett måste även i detta boende i framtiden...
Det förra huset vi tittade ville vi ju verkligen ha, men det här ville vi faktiskt ha ännu mer. Det är mindre jobb med detta, fler rum & till mindre pris - vi är skitnöjda & det roligaste av allt var att det var helt otippat från start.
Så, Löparstigen 12, here we come!

12 kommentarer:

Bella sa...

Grattis! Gu va kul med hus! Men 8 rum?? vilken lyxkåk :D
Vi letar fortfarande..*suck*

Marie sa...

Jaa!! Grattis vad roligt!!
Jag sa när jag såg annonsen att vem tusan behöver 8 rum?! Men visst finns det alltid saker att fylla ut med.
Åhh vad jag längtar efter att få komma och titta!

Emily sa...

Grattis! Fan vad kul!

kajjan sa...

JAg dör! Va kul! Få se nu, vems hus är det ni ska köpa? Holtzkempers?Näe eller är det det där Helena Steens? Shit alltså, jag måste nästan gå å kolla nu...hehe ;)

Evelina sa...

Men grattis! :)

Fia sa...

När blir det inflytt då??

Anna Sjögren sa...

Vi tittade oxå, så att ni inget hörde berodde nog delvis på att vi skulle bestämma oss.. Vi avstod denna gång. Känns bra att ni hittat något passande då vi verkar vara ute efter samma sak :)

Carina sa...

Men hurra och grattis!!

Ea sa...

Wohoooo, ett rum till mig!!! ;) Säg till när det är dags så kommer jag och hjälper er.

Kisses!

Hanna sa...

Dock låter det nog större än vad det är, det är ett vanligt Älvsbyhus som är lite tillbyggt. Kvadratmässigt är det inte så stort! :)

Yes, jag bjuder in er alla när det är dags för fly...inflyttningsfest menar jag! ;)

Det är ju ändå lite att göra, men minimalt, vi orkar inte flytta till ett renoveringsobjekt känner vi. En gång gick bra, men nu orkar vi inte det något mer. Vi vill bara flytta in & känna att vi inte behöver göra något akut förrän vi får lust helt enkelt.

Kajjan, det är Helena & Samuels, det stämmer bra!

LindaLu sa...

Grattis!!!! Fan vad roligt!!! Jag vill också ha ett stort hus med 8 rum. *avis* Men här nere går ett sånt loss på 4-5 mille, så det kommer aldrig hända...

kajjan sa...

aha, det ante mig! Var faktiskt tvungen att kolla upp det på eniro...hehe! =)

Men gu va skoj!!!Blir inte så fasligt långt för Bella att springa till Junin och leka! ;)